-14%
halat-chirurgical-steril-ranforsat-de-unica-folosinta

Halat chirurgical steril, ranforsat, de unica folosinta marime XL

Pre╚Ťul ini╚Ťial a fost: 11,00 lei.Pre╚Ťul curent este: 9,50 lei.

Utilizat de catre medici la realizarea interventiilor chirurgicale fara riscuri in cabinete stomatologice, bloc operator, interventii mica chirurgie.

Marime XL

Descriere

Halat bloc operator ambalat individual, steril.
Caracteristici:

  • albastru inchis
  • fara vascoza sau celuloza
  • confectionat din material ranfors
  • maneci de tip raglan
  • bariera microbiana
  • marime XL

Un halat steril ranforsat de unica folosinta este un halat medical fabricat din material ranfors (un tip de tesatura de bumbac rezistenta si durabila) si este destinat sa fie utilizat o singura data in cadrul unei proceduri medicale sterile.

Caracteristicile principale ale unui halat steril ranforsat de unica folosinta includ:

Sterilitate: Halatul este sterilizat in prealabil pentru a preveni contaminarea si pentru a asigura un mediu steril in timpul interventiei chirurgicale sau a altor proceduri medicale sterile.

Material ranfors: Ranforsul este un material textil cunoscut pentru rezistenta si durabilitatea sa, ceea ce face ca halatul sa fie adecvat pentru utilizare in medii medicale unde este necesara o protectie suplimentara impotriva deteriorarii sau a ruperii.

De unica folosinta: Halatul este destinat sa fie utilizat o singura data si apoi eliminat, reducand riscul de transmitere a infectiilor si asigurand igiena si siguranta pacientului si a personalului medical.

Confort: Desi este rezistent, materialul ranfors este inca confortabil pentru a fi purtat, oferind un echilibru intre durabilitate si respirabilitate, ceea ce face ca halatul sa fie potrivit pentru utilizare pe termen lung in timpul procedurilor medicale.

Uzura redusa: Datorita rezistentei sale, halatul ranforsat de unica folosinta are o uzura redusa si este mai putin susceptibil sa se deterioreze rapid in comparatie cu alte materiale textile, permitandu-i sa reziste mai bine la utilizarea pe termen scurt in timpul procedurilor medicale.

In concluzie, halatul steril ranforsat de unica folosinta este un echipament medical esential utilizat in procedurile medicale sterile, oferind protectie, igiena si confort atat pentru personalul medical, cat si pentru pacienti.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Halat chirurgical steril, ranforsat, de unica folosinta marime XL”

Produse Inrudite