Cum comand / Cum platesc

 Cum comand online?

 • Pasul 1 – Alegeți produsele – Folosind meniul din stânga, navigați prin categoriile de produse sau lista producatorilor. Odată ce ați găsit un produs care se potrivește dorințelor dvs., apăsați pe butonul pentru a-l adăuga în coșul de cumpărături.
 • Pasul 2 – Coșul de cumpărături – Veți fi direcționat în pagina coșului de cumpărături, unde aveți posibilitatea să revedeți lista produselor, să actualizați cantitatea produselor pe care intenționați să le comandați sau să renunțați la unul sau toate produsele selectate. Pentru a trimite comanda apăsați pe butonul Finalizare comanda.
 • Pasul 3 – Cumpărător – În cazul în care plasați comanda ca “vizitator”, vă rugăm să introduceți detaliile de facturare. În cazul în care sunteți conectat în contul de client, selectați datele personale și adresa pe care doriți să se emită factura.
 • Pasul 4 Date de livrare – În cazul în care plasați comanda ca “vizitator” vă rugăm să introduceți adresa de livrare. Dacă sunteți conectat în contul de client, selectați din lista de adrese disponibile adresa la care doriți să vă fie livrată comanda.
 • Pasul 5 Modalitate de plată – În această etapă aveți posibilitatea de a alege o modalitate de livrare și plată.
 • Pasul 6 – Verificare date comandă – Verificați încă o dată datele comenzii și alegeți data la care doriți să sosească comanda.
 • Pasul 7 – Trimitere comandă – Pentru a comanda produsele alese, apăsați butonul Plasare comandă.

Cum comand telefonic?

Sunați oricând de luni până vineri, între orele 09.00 – 17.00 la numărul: (+40)736.614.192 și un consilier dedicat va prelua comanda dumneavoastră.

Cum comand pe e-mail?

Utilizați adresa de e-mail: office@paramedical.ro menționând produsele dorite și datele de contact. Un consilier va lua în cel mai scurt timp legatura cu dumenavoastră pentru a fixa datele de finalizare a comenzii și detaliile de livrare.

Precomadă – Produsele care nu sunt pe stoc se pot comanda apăsând butonul “PRECOMANDĂ”, termenul de livrare fiind de aproximativ 21 – 30 zile lucrătoare!

Cum platesc?

Detalii plată: 

 • Numerar – Contravaloarea produselor poate fi achitată în numerar în momentul livrării (ramburs) sau în momentul ridicării de la sediul nostru.
 • Ordin de plată – Puteți efectua un transfer bancar direct în contul nostru. Vă rugăm să efectuați plata dupa ce unul dintre operatorii noștri vă confirmă disponibilitatea stocului și va emite factura proforma. Produsele vor pleca din depozitul nostru dupa ce plata a fost recepționată.
 • Card de credit/debit – Puteți achita cu cardul, online sau la sediul nostru, prin POS, când ridicați produsele. Plațile online vor fi procesate prin intermediul procesatorului www.euplatesc.ro.
 • Factura – Dupa confirmarea platii va vom emite si factura fiscala cu datele furnizate prin formularul de comanda si ale operatorului comercial care are dreptul de vanzare a produselor prezente pe acest website si anume SC Rubicon Editech 89 SRL.

Cumpărătorul nu poate denunța unilateral (în condițiile art .10, litera C din O.G.34/2014) contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid – produse de igienă intimă și produse care vin în contact cu mucoasele (de exemplu, dar fără a se limita la această enumerare: pompe sân, protecții mameloane, irigatoare, biberoane, suzete, tetine, cănuțe bebe, jucării dentiție, chiloți de unică folosință, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare nazale, aspiratoare de secreții, duș bucal, maști respirație, etc. )

Această notificare nu este valabilă pentru persoanele juridice și nici pentru cazul când produsele sunt precomandate, plătite și ridicate de la sediul ParaMedical.

Dacă doriți detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact sau datele din secțiunea Contact.